Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe co nieco do kawki gdy masz ochotę na coś słodkiego gotowe w 15 minut, wystarczy ciasto francuskie, jabłka oraz cynamon .
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 595
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 67
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1564
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 595
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 67
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1564
Składniki
Ciasto francuskie pokrój na paski około 1-2 cm.
Jabłka obierz i pokrój w okrągłe plastry 1-2 cm za pomocą okrągłej nakrętki wytnij gniazda nasienne.
Każdy plaster jabłka owiń ciastem francuskim. Jajko roztrzep i dodaj cynamon, następnie posmaruj każde ciastko. Ułóż na papierze do pieczenia.
Piec około 12-13 minut w temperaturze 220 st. Polecam.