Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka w cieście bardzo szybkie w przygotowaniu ,bardzo pyszny deser po obiedzie,słodkie co nieco do kawusi.
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5603
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 389
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 89
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5603
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 389
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 89
Składniki
Jabłka obrać i wydrążyć z nich środki ,pokroić na plastry o grubości (1 cm-2 cm )według uznania Do jogurtu dodajemy jajka,cukier ,sól ,sodę, cukier waniliowy ,mąkę Ciasto, wyrabiamy kopystką lub łyżką (mikser nie bardzo się nadaje ciasto jest gęste. Plastry jabłek zanurzamy w cieście ,smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron (sprawdzić patyczkiem czy są już upieczone). Posypujemy cukrem pudrem wymieszanym z cynamonem lub samym cukrem pudrem . Smacznego!!!