Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe do zrobienia i bardzo smaczne:-) U mnie w domu się nim zajadamy:-D
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 53
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7217
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 53
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7217
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruche ciasto.Podzielić na 2 części.
Obrane jabłka zetrzeć na tarce.Odcisnąć z nadmiaru soku.
Budynie ugotować według przepisu.
Wyłożyć na blaszkę jedną część ciasta,nanieść jabłka,na jabłka wylać gorący budyń i przykryć startą na tarce drugą częścią ciasta(najlepiej wcześniej włożyć ją do zamrażalnika).
Piec ok.45min w temp.180st.C
SMACZNEGO!!!!