Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe, szybkie, bez tłuszczu a przede wszystkim smaczne
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
Utrzeć jajka z cukrem do białości (mikserem), dodać mąkę. Obrać jabłka i pokroić w ósemki.
Ułożyć jabłka w posmarowanej i wysypanej bułką tortownicy i zalać ciastem. Posypać płatkami migdałowymi. Piec w temp.200 stopni C ok.35-40 min.