Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie faworki z makiem z ciasta francuskiego. Zapraszam na filmik.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 56
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 67
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 72
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1101
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 256
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 56
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 67
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 72
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1101
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 256
Składniki
ciasto rozłożyć na blaszce do pieczenia, podzielić na 3 części następnie na mniejsze kawałki. Każdy kawałek przeciąć w środku i przewinąć jak faworki. Posmarować mlekiem posypać cukrem i makiem .Pieczemy w nagrzanym piekarniku do 200 stopni i pieczemy około 11 minut.Zapraszam, na filmik na Youtube. Smacznego!