Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 139
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 40
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 95
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 139
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 40
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 95
Składniki
Jagody rozmroź. Przełóż do miseczki, wsyp 1,5 łyżki cukru pudru. Wymieszaj i lekko rozgnieć. Odstaw na 30 minut. Schłodzoną kremówkę ubij na sztywno z cukrem pudrem. W szklankach układaj na przemian pokruszone bezy, jagody i ubitą śmietanę.
Ostatnią warstwę powinna stanowić śmietana. Udekoruj jagodami oraz listkami mięty.
Porcje 2 15 min Cena 1,90 zł Kalorie 379Źródło: Bella Relaks