Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybszego przepisu na niezwykle wilgotne ciasto czekoladowe nie znajdziesz. Wystarczy, że zmieszasz ze sobą 3 składniki, przelejesz masę do foremki i upieczesz. Nie znajdziesz w tym przepisie, jajek, ani mąki. Ciasto jest idealne dla będących na diecie ketogenicznej, bezglutenowej i wegańskiej.
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 732
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 322
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 199
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 573
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 732
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 322
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 199
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 573
Składniki
Wszystkie składniki umieść w misce i dokładnie ze sobą wymieszaj.
Malutką tortownicę wyłóż papierem do pieczenia i przelej do niej masę czekoladową.
Ciasto piecz przez 30 minut w piecu rozgrzanym do temperatury 180 stopni Celsjusza.