Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ładnie wygląda
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 61
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 61
Składniki
Masło utrzeć z cukrem dodając po 1 jajku. Następnie miód, wsypać mąkę, sodę i przyprawę do pierników, oraz 2 łyżeczki kakao. Dobrze wymieszać. Pozostawić w lodówce do następnego dnia.
Szablon domku ściągamy z internetu lub samemu zaprojektować. Następnie ciasto rozwałkować i wykrawać wg. szablonu.
Następnie piec na złoty kolor w temperaturze 180 stopni
Zimne elementy posklejać lukrem i udekorować.