Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Korzystajmy z darów lata. Przygotowanie tego smakołyku uda się każdemu, nawet dziecku. Jest przepyszny.
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 1175
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 47
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1206
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 766
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 159
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 1175
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 47
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1206
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 766
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 159
Składniki
Kremówkę ubić na sztywno. Po koniec ubijania dodać cukier puder. Następnie po łyżce dodawać serek i ubijać nadal, ale już na niższych obrotach miksera, aż powstanie jednolity krem. Przygotować pucharki. Pokruszyć część biszkoptów. Włożyć na dno pucharków. Na to przygotowany krem, a potem wiśnie. Kolejna warstwa to znów krem. Na wierzch wiśnie i połówki biszkoptów. Można podawać.