Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to jeden z moich ulubionych deserów letnich. Szybki i niewiarygodnie smaczny.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 131
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 34
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 81
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 131
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 34
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 81
Składniki
Kawę zalać 1/2 gorącej wody. Biszkopty ułożyć na dnie pucharków, nasączyć kawą. Śmietanę wymieszać z cukrem waniliowym
Część śmietany wyłożyć na biszkopty. Na śmietanę wyłożyć pokrojone na kawałki truskawki. Zalać resztą śmietany.
Położyć znów biszkopty, nasączyć je kawą.
Resztę truskawek zmiksować, mus wylać na biszkopty.