Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Czekoladowe ciasteczka"
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 165
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 896
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 165
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 896
Składniki
Dużą blachę wyłóż papierem śniadaniowym, ciasno ułóż herbatniki. Mleko wlej do rondelka, dodaj masło i cukier, zagotuj.
Mieszając, wsyp powoli kaszę mannę, kakao i aromat migdałowy. Gotuj, aż masa zgęstnieje.
Masę wylej na herbatniki, rozsmaruj. Na wierzchu ułóż herbatniki, mocno dociśnij, by się przykleiły do masy.
Wstaw do lodówki na 2 godz.
<strong>Przepis przysłała Anna Gluma z Gostynia.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie