Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 33
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 33
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
biszkopt(każdy ma swój wypróbowany) kroimy na trzy części .
MASA: cukier puder,jajka,margarynę ucieramy wodę z sokiem zagotować i dodać rozpuszczoną mąkę w niewielkiej ilości wody-zagotować gorące dodać do utartej masy,wymieszać gorącą masą smarujemy części biszkoptu,górę też smarujemy i posypujemy kokosem lub czekoladą