Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 31
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 83
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 82
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 31
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 83
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 82
Składniki
Białka ubić z cukrem na sztywno, dodać po jednym żółtku następnie dodać mąkę i proszek do pieczenia.Wlać wodę i olej. Upiec 200 stopni C przez pół godziny.
Ubić śmietankę z cukrem na sztywno. Gdy żelatyna zacznie tężeć w szklance zmiksować z masą ze śmietany. Masę wyłożyć na biszkopt a następnie posypać borówkami. Na samą górę wyłożyć tężejącą galaretkę cytrynową . Schłodzić w lodówce.