Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste ciasto które znika w 5 minut:))
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 20
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 116
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6635
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1275
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 20
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 116
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6635
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1275
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem i aromatem cytrynowym na puszystą masę, dodać jajka, sok oraz skórkę z cytryny. Następnie przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Do wyłożonej papierem do pieczenia keksówki przelewamy ciasto. Na wierzchu ciasno układamy pokrojone jabłka. Gotowe ciasto posypujemy cynamonem oraz cukrem. Wkładamy do nagrzanego piekarnika do 180 stopni i pieczemy przez około godzinkę. Gotowe ciasto możemy polać polewą cytrynową lub podawać bez dodatków.:) Ciasto znika błyskawicznie.