Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SŁODZIUTKIE-w sam raz dla łakomczuchów
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 158
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 124
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1195
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 158
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 124
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1195
Składniki
mleko słodzone nie wyjmujac z puszki gotować 2,5 godz
masło, margaryne, mleko i cukier zagotować.dodac słonecznik i ponownie zagotować
następnie wyłożyć na folii aluminiowej na blaszce i piec ok.10 min w temperaturze 180st.C.Jak wystygnie pokruszyć
do słodzonego mleka dodac pokruszony słonecznik i wymieszać
wyłożyć na biszkopt i ozdobić polewa czekoladową.Smacznego