Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto robi się mega szybko a użyte owoce owoce zależą od sezonu i naszych preferencji
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 54
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7147
Polecam.
Odsłon: 1643
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 54
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7147
Polecam.
Odsłon: 1643
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Składniki
1. mąkę wsypać do miski, dodać pozostałe składniki ciasta, wymieszać, 2. ciasto wylać na wyłożoną papierem blachę, ułożyć przekrojone i pozbawione pestek owoce, posypać kruszonką, 3. piec ok 50 min w 175-180 st smacznego