Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 60
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 112
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 60
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 112
Składniki
Dobrze schłodzona śmietankę ubić na sztywno z cukrem pudrem. Partiami dodawać serek mascarpone. Na dnie blaszki wyłożonej papierem do pieczenia,ułożyć warstwę krakersów. Następnie wyłożyć połowę kremu,na to ułożyć rurki. Przykryć resztą kremu. Kolejna warstwa to krakersy,na których rozsmarowujemy masę kajmakową. Całość oprószyć kakao. Wstawić na kilka godzin do lodówki.