Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto z kaszy manny z kakao na herbatnikach w polewie
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 155
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 876
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 101
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 155
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 876
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 101
Składniki
na blachę wyłożyć herbatniki
masa: mleko 1 szklankę cukru cukier waniliowy masło roślinne zagotować, dodać 1 szklankę kaszy manny gdy zacznie gęstnieć dodać 3 łyżki kakao
polewa: 1/2 kostki margaryny rozpuścić dodać 1/2 szklanki cukru pudru 2 łyżki kakao i wymieszać dodać 2 łyżki gotowanej (wrzącej) wody
na blachę wyłożona herbatnikami wyłożyć masę przykryć ja herbatnikami polać polewa i pozostawić do wystygnięcia