Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poza jabłkami są orzechy i rodzynki. Długo zachowuje świeżość
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 13
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 14
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 576
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 13
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 14
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 576
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Składniki
Jabłka obrać i pokroić w kostkę.
Jajka utrzeć z cukrem i dodawać po trochu mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i sodą oraz olej. Dokładnie wymieszać.Wlać sok z cytryny i zapach.
Wsypać orzechy, rodzynki , jabłka i delikatnie wymieszać najlepiej łyżką, gdyż masa zrobi się dość gęsta.
Ciasto przełożyć do podłużnej blaszki i piec w tem.180st.C przez ok. godzinę. Ciasto przed wyjęciem należy sprawdzić patyczkiem, czy w środku jest upieczone. SMACZNEGO!