Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne ciasto dla osób będących na diecie bezmlecznej, ale oczywiście nie tylko :) Smacznego.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9123
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 212
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 482
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9123
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 212
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 482
Składniki
Jajka ubić z cukrem i cukrem wanilinowym. Dodać olej oraz mąkę połączoną z przyprawami, sodą i proszkiem do pieczenia. Następnie dodać cukinię, startą na tarce (wcześniej obieram ze skórki). Delikatnie wymieszać w celu dokładnego połączenia składników. Przelać masę do podłużnej foremki lub dwóch krótkich, ale muszą być wąskie. Posypać orzechami. Piec około 60 minut w 160 st. z termoobiegiem.