Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest podobny do poprzedniego na ciasto z gruszkami. Zmieniło się tylko kilka składników. Ciasto jest równie smaczne i warte wypróbowania.
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 271
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 139
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 421
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 271
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 139
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 421
Składniki
Masło, jajka i cukier utrzeć mikserem na jednolitą masę. Dodać aromat śmietankowy i powoli wsypywać mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Tak otrzymaną masę przełożyć do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Wymiary keksówki 29x11 cm. Na wierzch ułożyć pokrojone brzoskwinie. Piec w nagrzanym do 180 st C piekarniku 40-45 minut. Sprawdzać patyczkiem czy ciasto się upiekło. Po całkowitym wystudzeniu posypać cukrem pudrem.