Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto wyszło pulchne i aromatyczne,szybko się robi,jeszcze szybciej znika. Bardzo polecam:)
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 90
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6431
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 133
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 217
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 90
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6431
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 133
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 217
Składniki
Margarynę rozpuścić z cukrem i przestudzić. Dodać jajka i utrzeć. Do utartej masy wsypać mąkę,pr.do pieczenia,mleko,wanilię i zmiksować. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia ,wylać ciasto. Na wierzch poukładać nektarynki podzielone na ćwiartki ,oraz wydrylowane połówki śliwek. Dać do nagrzanego piekarnika do 170st.po 10min.zwiększyć temp.do 200st i piec góra-dół do zrumienienia wierzchu. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!