Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 61
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 61
Składniki
3 szkl. wody zagotować z cukrem pudrem. w jednej szklance zimnej wody wymieszać sypkie galaretki i budyń. dodać do gotującej się wody z cukrem pudrem. podgotować na jednolitą masę. do gorącej masy dodać masło i utrzeć. na koniec pokrojone truskawki . wyłozyć na upieczony biszkopt. schlodzić w lodówce. smacznego !