Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciasto , bez jajek. Troszkę inna wersja szarlotki sypanej:)
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 170
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 26
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 110
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 441
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 170
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 26
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 110
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 441
Składniki
Wymieszać mąkę, cukier, kaszę mannę oraz proszek do pieczenia. Śliwki wypestkować. W kwadratową blaszkę (25-25 cm) wsypać szklankę suchej mieszanki, poukładać śliwki, znowu szklankę mieszanki potem śliwki, na koniec ostatnią szklankę mieszanki. Na wierzch zetrzeć margarynę.
Piec około godziny aż wierzch będzie rumiany. SMACZNEGO