Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 170
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 170
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Składniki
Kruszonkę robimy ze składników musi być sypka.
dzielimy kruszonkę na 2 części.
Jedna część kruszonki wysypujemy na spód blachy.
Masę robimy ze składników.
Wykładamy masę na pierwszą część kruszonki.
Przykrywamy drugą częścią kruszonki.
Na masę można dać garść borówek jeżeli są.
Ciasto włożyć do nagrzanego piekarnika.Piec w temperaturze 160 stopni około 1 godziny.