Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam po przepis na przepyszne ciasto salceson z gruszkami
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 104
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6604
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 169
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1239
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5772
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 104
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6604
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 169
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1239
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5772
Składniki
Jajka zmiksować z cukrem na pulchną masę a następnie dodać resztę składników i także zmiksować do połączenia się składników. W międzyczasie gdy ciasto odpoczywa przygotować gruszki
Wymieszane ciasto z gruszkami przełoży do blaszki 35/12 wyłożonej papierem do pieczenia i odstawić do czasu rozgrzania piekarnika
Pieczone ciasto w temperaturze 180 stopni piec przez 1 godzinę i 10 minut do tak zwanego suchego patyczka. Po upieczeniu wystudzić i polać polewą lub posypać pudrem