Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 06-04-2014
Szybkie ciasto na niespodziewaną wizytę gości
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 281
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 260
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 281
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 260
Składniki
Wszystkie składniki wrzucamy do miski i miksujemy lub mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Pieczmy w piekarniku nagrzanym do 180'C przez 45 - 55 min. Do tzw. suchego patyczka. Wyciągamy i chwilę studzimy na kracie.