Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mam od przyjaciela,on wie co dobre:) Serdecznie Wam polecam:)
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 283
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 4990
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 283
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 4990
Składniki
Blaszkę 25/25 wyłożyć folią aluminiową. Na spód dać herbatniki. 2 galaretki agrestowe rozp.w szkl,wrzątku i wystudzić. Doać do serków i zmiksowac. Lekko tężejące wylać na herbatniki Dać do lodówki. Wyłozyć drugą warstwę hebatników. Na wierzch wylać galaretkę rozp.w 800ml wrzątku,tężejącą. Dać do lodówki. Śnieżki ubić na sztywno i rozprowadzić po wierzchu galaretki, Posypać startą białą czekoladdą orzeszkami piniowymi startymi i wiórkami kokosowymi.
Smacznego życzę!