Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy zostaje nam mnóstwo białek, nie koniecznie trzeba robić bezy :)
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 34
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 34
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Składniki
Białka ubijamy na sztywną pianę z dodatkiem soli, dodajemy cukier i dalej na sztywno. Mąkę z proszkiem do pieczenia wsypujemy na pianę i delikatnie mieszamy łyżką aby piana nie opadła. Dodajemy mak a na końcu wystudzoną ale płynną margarynę oraz olejek.
Wysmarowane tłuszczem i obsypane bułką tartą brytfanki, z zawartością :) wstawiamy do nagrzanego na 160 stopni (góra - dół) piekarnika. 40 minut i po sprawie.