Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proste , ale smaczne ciasto mufinowe z czekoladą. Polecam do popołudniowej kawki.
kek sówka, papier do pieczenia, mikser, łyżka drewniana,
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 32
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 127
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6665
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1296
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 32
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 127
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6665
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1296
Składniki
Czekoladę mleczna połamać na kawałki, zostawiając parę kostek na górę ciasta. W misce wymieszać suche składniki i osobno mokre. Następnie połączyć suche składniki z mokrymi i wymieszać. Dodać kawałki czekolady. Ciasto wyłożyć do kek sówki wyłożonej papierem do pieczenia. Na górze ciasta co jakiś czas ułożyć kostki czekolady. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 40 minut. Po upieczeniu i wystudzeniu ciasto można oprószyć cukrem pudrem. Smacznego
Ciasto gotowe do podania.