Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i łatwe:)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Składniki
Masło utrzeć z cukrem. Następnie dodać żółtka i całe jajko. Dalej ucierać i dodawać mąkę i proszek. Wyłożyć do małej tortownicy i piec 20 minut w 180 stopniach.
W tym czasie ubić pianę z białek, dodać cukier i budyń.
Gdy ciasto jest juz upieczone, wykładamy na nie maliny, polewamy ubitą pianą i wstawiamy do piekarnika jeszcze na 20 minut. Trzeba pilnować, żeby pianka się nie przypiekła.