Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu ciasto kokosowe z truskawkami i rabarbarem a do tego waniliowa beza całość tworzy niepowtarzalny smak .
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 46
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 261
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 77
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 148
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 68
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 46
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 261
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 77
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 148
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 68
Składniki
Do miski przesiej mąkę z proszkiem , dodaj wiórki kokosowe i cukier , wymieszaj , następnie dodaj żółtka , olej i śmietanę , zagnieść kruszonkę .
3/4 kruszonki wyłóż do blaszki o wymiarach 20 x30 wyłożonej papierem do pieczenia , lekko ugniatając i podpiec 10 minut w temperaturze 180 st.
Truskawki i rabarbar pokrój drobniej i ułóż na podpieczone ciasto. Białka ubij z cukrem , dosyp proszek budyniowy, bezę wyłóż na owoce , wierzch posyp pozostałą kruszonką.
Ciasto piec jeszcze około 30 minut w temperaturze 180 st.