Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasto jogurtowe"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 167
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 167
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
Ciasto: zagnieć. 1/3 ciasta zamroź, resztą wyłóż dużą blachę, posmaruj dżemem.
Masa: (oprócz białek) wymieszaj. Białka ubij, delikatnie połącz z masą. Wylej na ciasto. Posyp startą na tarce o grubych oczkach resztą zamrożonego ciasta. Piecz godzinę w 170°C.
<strong>Przepis przysłała Karolina Kościółek z Dąbrowy k. Chełma</strong>
czas przygotowania: 80 min, ilość porcji: 10, cena za porcję: 2 złŹródło: Chwila dla Ciebie