Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięciutkie i aromatyczne ciasto. Ciasto wychodzi bardzo dobre - mokre, nie jest suche.
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 98
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6594
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 161
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1226
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5686
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 98
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6594
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 161
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1226
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5686
Składniki
Zetrzeć marchew i dynie na drobnych oczkach i zasypać trochę cukrem aby puściło sok. Jajka ubić z cukrem na puszystą pianę. Do miski przesiać mąkę, dodać proszek, sodę i cynamon. Do miski z marchwią i dynią dodać ubitą pianę, dodać olej, przesianą mąkę i wymieszać. Przelać do formy i piec około godziny w 180 stopniach. Smacznego