Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niebywale smaczne.
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 14
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 52
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 286
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1712
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 125
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 14
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 52
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 286
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1712
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 125
Składniki
Wykonanie: Drożdże rozpuścić w letnim mleku z cukrem, dodać żółtka, miękką, margarynę, mąkę. Wyrobić ciasto, podzielić na trzy części. Każdą część dobrze rozwałkować i przełożyć sparzonymi mlekiem orzechami wymieszanymi z cukrem. Ciasto przełożyć do formy wysmarowanej tłuszczem i zostawić na 12 godzin. Piec w temperaturze 170 stopni przez 25 minut.