Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudne i pyszne. Trochę słonawe :) Idealne na każdy dzień i każdą domówkę
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 137
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 40
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6530
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 137
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 40
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6530
Składniki
Spód Precelki mielimy jak najdrobniej. Dodajemy masło orzechowe, miód i dokładnie zagniatamy. Powstałą masą wyklejamy spód formy i wstawiamy do lodówki.
Krem czekoladowy Mleczko kokosowe oraz mleko podgrzewamy w rondelku, dodajemy masło orzechowe oraz czekolade. Wszystko razem rozpuszczamy. Na koniec blendujemy na gładką masę. Masę wlewamy na przygotowany spód i odstawiamy do lodówki na cała noc.
Polewa W kąpieli wodnej na małym ogniu rozpuszczamy ze sobą mleko i czekoladę. Polewę wylewamy na wierzch, dekorujemy precelkami