Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna wege przekąska pełna białka i magnezu. Bardzo prosty przepis
piekarnik , papier do pieczenia
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 597
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 67
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1564
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 597
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 67
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1564
Składniki
Banany podusić widelcem . Dodać masło orzechowe i kakao. Wszystko dokładnie wymieszać .
Piekarnik rozgrzewamy do 180 stopni bez termoobiegu . Blachę do pieczenia wykładamy papierem do pieczenia. Wykładamy ciasto i pieczemy około 35 minut. Ciasto po upieczeniu zostawiamy do wystygnięcia. Smacznego !