Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i niedrogie a bardzo smaczne
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 99
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 28
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 99
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 28
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Składniki
wymieszac jajka z cukrem,dodac mleko,olej potarta skorke z 3 cytryn,make i wycisnac sokm z polowki cytryny.Dokladnie wymieszac wszystko mikserem na sam koniec dodac proszek do pieczenia
Ciasto przelac do wysmarowanej maslem formy .Piec 35 minut w temperaturze 180stopni .Zimne ciasto posypac cukrem pudrem