Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i pyszne ciasto, pachnące cynamonem. Robi się je bardzo szybko. Wystarczy włożyć do miski, wszystkie składniki i zmiksować.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 138
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 40
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 95
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 138
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 40
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 95
Składniki
Jabłka obrać i pokroić w półplasterki. Odłożyć na bok. Do miski włożyć po kolei wszystkie składniki na ciasto i zmiksować. Tortownicę wysmarować margaryną i posypać bułką tartą. Przełożyć na nią ciasto. Na wierzchu poukładać wcześniej przygotowane jabłka. Tak przygotowane ciasto wstawić do piekarnika, nagrzanego do temperatury 180 stopni i piec 40-45 minut. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.