Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto ze zdrowymi składnikami. Zawsze można rozgrzeszyć się, że to wcale nie puste kalorie ;) W mig znika ze stołu.
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 20
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5468
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 329
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 20
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5468
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 329
Składniki
Jajka ubić z cukrem i cukrem wanilinowym. Dodać olej. Miksować. Dodać mąkę z proszkiem do pieczenia, sodą, kakao, cynamonem i gałką muszkatołową. Miksować. Na koniec dodać startą cukinię na tarce o grubych oczkach i bakalie. Wymieszać łyżką. Ciasto przelać do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w temperaturze 180 stopni przez 50 minut. Po upieczeniu ostudzić ciasto. Zrobić polewę: czekoladę mleczną rozpuścić w kąpieli wodnej. Polać ciasto. Gotowe!