Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naprawdę pyszne ciacho...
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 702
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 430
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 763
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 122
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 702
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 430
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 763
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 122
Składniki
Ugotować budyń śmietankowy wg przepisu. Jabłka obieramy i kroimy na grubsze plastry. .Jajka ucieramy z cukrem, dod. margarynę, mąki z proszkiem do piecz,ucieramy .na gładka masę. Wykładamy 1/2 cz. ciasta na blaszkę, kładziemy plasterki jabłek, na to wylewamy CIEPŁY budyń, i drugą część ciasta na wierzch. Piec w tem.180C, ok 40-45 min.(wierzch się lekko zarumieni). Życzę smacznego!