Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja mocno kakaowa, taki bananowy murzynek. Zawsze się udaje, ciasto jest pulchne, mięciutkie i smakowite.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 113
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 113
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Składniki
Odmierzamy suche składniki: mąkę, kakao, cukier, cukier z wanilią, sodę, proszek i cynamon. Mieszamy do połączenia składników
W osobnej misce za pomocą widelca rozgniatamy na miazgę banany, dodajemy jajka i olej. Mieszamy
Suche składniki mieszamy ze składnikami mokrymi
Ciasto przekładamy do foremki wyłożonej papierem do pieczenia ( 12 x 25 cm)
Pieczemy ok 60 min w 180 stopniach góra dół
Po upieczeniu wyjmujemy z piekarnika i studzimy w foremce.