Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Szybkie i smaczne ciasto lekko wilgotne o intensywnym bananowym smaku a do tego czekolada i chrupiąca kruszonka.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 50
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 101
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 335
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 50
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 101
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 335
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę.
Do miski wbij jajka dodaj sól, cukier, cukier waniliowy, zmiksuj wszystko razem dodaj rozgniecione banany , pokrojoną czekoladę,dolej mleko i masło na koniec dodaj przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia.Wszystko dokładnie wymieszaj.Blaszke o wymiarach 25x30 wyłóż papierem do pieczenia wylej połowę ciasta na to posyp połowę kruszonka,a na nią wylej druga część ciasta wierzch posyp resztą kruszonki.Piecz około 35 minut w temperaturze 180st.Smacznego.