Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Największą zaletą tego ciasta jest to, że praktycznie samo się robi. Wszystkie składniki, po kolei miksujemy. Przepis przywieziony z urlopu, warto spróbować portugalskich smaków.
Pyszna i błyskawiczna zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i serem
Odsłon: 124
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 55
Co zrobić, gdy podczas samotnego wieczoru przyjdzie ci ochota na włoski przys...
Odsłon: 728
Szparagi to jedne z popularniejszych, a jednocześnie smacznych warzyw sezonow...
Odsłon: 637
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 10130
Pyszna i błyskawiczna zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i serem
Odsłon: 124
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 55
Co zrobić, gdy podczas samotnego wieczoru przyjdzie ci ochota na włoski przys...
Odsłon: 728
Szparagi to jedne z popularniejszych, a jednocześnie smacznych warzyw sezonow...
Odsłon: 637
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 10130
Składniki
Banany rozgniatamy widelcem. Jajka ubijamy z cukrem na puszystą masę. Następnie dodajemy (w kolejności, cały czas mieszając-niskie obroty) ostudzone, roztopione masło, mąkę, sól, drożdże, sodę, a na końcu rozgniecione banany. Ciasto przelewamy do foremki (30x25) wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy 55 min w temperaturze 170°C.