Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i zdrowe ciastka owsiane z czekoladą i bananem bez dodatku cukru - najlepsze ze szklanką mleka.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 62
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1197
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 285
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 62
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1197
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 285
Składniki
Banany rozgnieść widelcem na gładką masę. Dodać olej. W innej misce wymieszać wszystkie suche składniki. Dodać mieszankę oleju z bananami. Czekoladę pokroić na małą kosteczkę i dodać do pozostałych składników, delikatnie wmieszać. Formować ciasteczka wielkości dużego orzecha włoskiego, układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia I lekko roznieść. Ciastka podczas pieczenia prawie nie zmienią kształtu, trochę urosną. Piec ok 15 minut w 170 stopniach.