Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Maślane ciasteczka z ulubioną marmoladą. Jeśli macie w spiżarni zachomikowaną tę od babci, idealnie nada się do wypieku słodkości.
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 264
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 264
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Składniki
Masło utrzyj z cukrem pudrem, masa powinna być gładka i puszysta. Następnie dodawaj po jednym żółtku – całość możesz miksować na niewielkich obrotach robota kuchennego.
Gdy składniki się połączą wsyp obie mąki i pastę waniliową. Wszystko delikatnie wymieszaj za pomocą sylikonowej szpatułki.
Gotową masę przełóż do rękawa cukierniczego. Wyciskaj porcje ciasta na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Na środek każdej z nich wyłóż odrobinę ulubionej marmolady.
Ciasteczka piecz w 180 stopniach Celsjusza przez 15 minut.