Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 126
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 126
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
Masło utrzyj z cukrem i żółtkiem.
Dodaj lekko podgrzany miód, mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia, śmietanę oraz mielony imbir i cynamon.
Składniki wymieszaj, zagnieć.
. Kandyzowany imbir posiekaj, wrób w ciasto.
Ciasto rozwałkuj na grubość około 1/2 cm.
Foremkami wycinaj z niego różne kształty.
Ciasteczka ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temperatury 175 stopni C i piecz około 10 min.