Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
*Po prostu - samo zdrowie! *Jak się zacznie je konsumować, to nie nie można przestać ;), choć trzeba im oddać to, ze są dość syte. *Dla fanów cynamonu - istna poezja! *Można zamrażać.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 37
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 37
Składniki
Suche składniki wymieszać.
Jajka rozmącić z płynem i wlać do suchej mieszanki. Dokładnie wymieszać
Formować łyżką placuszki. Piec 10-15 min. w 200 st.[termoobieg] * wychodzi ok.50 ciasteczek