Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasteczka czekoladowe"
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 52
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7143
Polecam.
Odsłon: 1636
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 80
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 52
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7143
Polecam.
Odsłon: 1636
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 80
Przepis dnia
Składniki
Przepis przysłała Magdalena Kowalska z Kępic
Masło utrzyj z cukrem pudrem. Mieszając, dodawaj roztrzepane jajka, mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia, mleko w proszku i nasiona wanilii. Dodaj pokrojone czekolady, połącz.
Z ciasta uformuj kulki, lekko spłaszcz. Piecz 10-12 min w 180°C. Ew. polej czekoladą.
<strong>Czas przygotowania 25 min, ilość porcji 10, cena za porcję 0,90 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie