Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie ciasteczka o orzeźwiającym smaku cytrynowym. Przechowywane w pudełku zachowują świeżość nawet 2 tyg.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
Masło utrzyj z cukrem. Dodaj jajko oraz skórkę i sok z cytryny. Dokładnie wymieszaj. Przesiej mąkę z proszkiem i sodą. Zagnieć ciasto. Odstaw na 1h do lodówki.
Formuj kulki wielkości orzecha włoskiego, obtaczaj najpierw w cukrze a następnie w cukrze pudrze. Układaj na blasze wyłożonej papierem. Piecz 10-15 min w 170 stopniach.